Scandic Polikraft

Bombard

Bombard a transformat marea intr-un loc unde puteti avea distractie in deplina siguranta

Indiferent daca sunteti incepator sau profesionist, Bombard este intotdeauna atent la dezvoltarea pasiunii si stilului Dvs. de viata si ofera conceptii originale si exclusive.
Cu un echipament modular, personalizat, Bombard se adapteaza nevoilor si bugetului Dvs. si va doreste cele mai placute momente de placere si relaxare.

Placere sau sport; fiecare pasiune are barca lui

Pe mare se pot desfasura o multitudine de activitati. Bombard le ia in considerare cand se discuta si isi proiecteaza barcile si accesoriile sale.
Echipamentul de bord oferit (indiferect daca este standard sau optional) va permite adaptarea barcii Dvs. la activitatea aleasa.

Singur, in cuplu sau intr-un grup sau cu intreaga familie: avem barca de care aveti nevoie

Plimbarea cu barca este o activitate impartasita si Bombard a inteles acest lucru. De aceea noi oferim barci care transporta de la 2 pana la 20 de pasageri. Elegant si echipat dupa gusturile Dvs., barcile noastre au spatiu optim la bord. Usor de folosit, Dvs. va puteti bucura de ele oricum, asa cum va doriti.

O barca de incredere ca sa profitati cat mai mult de pasiune

Indiferent daca e vorba de sport, lucru sau placere, veti trai cu pasiune la maximum! Siguranta navigarii este un factor de baza luat in considerare in diferitele stadii de proiectare si productie ale barcilor Bombard.
Odata fiind pe mare, barca trebuie sa-si demonstreze performantele printr-o manipulare perfecta in navigatie si rezistenta pe distante lungi.