Scandic Polikraft
Două noi clase de putere pentru sistemul Volvo Penta IPSVolvo Penta semneaza un acord cu GarminAB Volvo Penta și Garmin Ltd au intrat într-o dezvoltare [...]

Doua noi clase de putere pentru sistemul Volvo Penta IPS

Două noi clase de putere pentru sistemul Volvo Penta IPS

Cu sistemul IPS, Volvo Penta a revoluționat piața pentru instalații interioare tradiționale. Cu noi, unități de antrenare mai mari, Volvo Penta sistemul IPS se extinde cu două clase mai multă putere: IPS800 și IPS900. noile pachete vor fi instalate de pe barci de până la 100 de picioare și, prin urmare, oferă caracteristici văzut niciodată înainte pentru mediu, de manevră, confort si performanta pe acest tip de barca.

Volvo Penta IPS este sistemul de lider mondial în industria de plimbare cu barca pentru instalații pod. De la lansarea sa în 2005, Volvo Penta a, cu ajutorul sistemului de IPS, luate cu succes o pondere din ce în ce mai mare sau pieței interioare. Și ca urmare a sistemelor de flexibilitate imensa cu mai multe instalări, IPS este în prezent oferit pe o varietate în creștere de tipuri de ambarcațiuni - tot drumul până la 100 de metri.

Până în prezent, motoarele privind sistemul IPS au fost Volvo Penta 4 - și motoare de 6 litri diesel cu un maxim de 435 CP. Două clase cu totul nou de putere sunt în prezent lansate cu unități de antrenare mai mari și motoare mai mari.

^sus^