Scandic Polikraft
Două noi clase de putere pentru sistemul Volvo Penta IPSCu sistemul IPS, Volvo Penta a revoluționat piața pentru instalații [...]Volvo Penta semneaza un acord cu Garmin

Volvo Penta semneaza un acord cu Garmin

Volvo Penta semneaza un acord cu Garmin

AB Volvo Penta și Garmin Ltd au intrat într-o dezvoltare comună și alianță de marketing strategic pentru a oferi instrumentatie, navigație și echipamente de comunicații pentru uz marin.

Ca rezultat, Volvo Penta va consolida poziția ca un furnizor lider mondial de sisteme de propulsie integrate în industria navala.

constructori cu barca și utilizatorii finali din industrie marine sunt în căutarea pentru soluții de sistem ce în ce mai complete și integrate pentru întregul lanț de la elice la antenă. AB Volvo Penta si compania elvetiana, Garmin Ltd, va crea oportunitati unice pentru a se conforma cu aceste cerințele clientului.

Ca rezultat al acestei alianțe strategice, Volvo Penta și Garmin vor dezvolta impreuna instrumente marine, de navigație, și echipamente de comunicații, care vor fi comercializate într-o ofertă client complet pentru sistemul de acționare complet integrate și instrumente.

Această alianță strategică va face Volvo Penta lider mondial "One-Stop Shop", în industria marin pentru motoare, transmisii și soluții de sistem pentru instrumente și navigație, creând astfel avantaje importante pentru constructori barca, distribuitorii și utilizatorii finali.

"Volvo Penta și alianțe strategice Garmin va oferi clienților noștri acces reciproc la starea de comunicare-tehnologie de ultimă oră și un program complet de instrumente multifuncționale, care va consolida în mod semnificativ poziția noastră de lider mondial atunci când vine vorba să completeze, sisteme integrate de unitate pentru barci ", spune Göran Gummeson, președintele Volvo Penta.

"Garmin este onorat să lucrez cu Volvo Penta", a declarat Cliff Pemble, președintele Garmin și COO. "Această alianță permite Volvo Penta și Garmin perfect pentru a combina punctele forte ale ambelor companii pentru a oferi lider de piata solutii integrate de sistem care sunt de cel mai bun design si cea mai inalta calitate."

Ca sistemele electronice continua să câștige teren în sectorul marin, sistemul de propulsie în bărci este tot mai integrată în mediul șoferului. Volvo Penta se conectează motoare si transmisii cu instrumente, controalele și accesorii în platforma electronică cunoscut sub numele de EVC, Electronic Control navei.

Folosind acest platformă electronică, Volvo Penta a fost în măsură să livreze produse, inclusiv joystick-ul si Dynamic Positioning System, făcând plimbări cu barca mai ușor și mai convenabil pentru utilizatorul final.

Împreună cu instrumente inovatoare Garmin, comunicare, și soluții de navigație, Volvo Penta va fi acum posibilitatea de a crea un mediu de șofer chiar mai bine, cu un puternic accent pe confort si usurinta de utilizare.

"Conducerea unui barca trebuie să fie ușor Ar trebui să fie suficient să apăsați butonul Start pentru a alimenta întregul sistem. În același fel de mult ca un autoturism mai bine suntem la tehnologie care simplifică ofera plimbari cu barca, mai mare potențial de a noastră atragerea de noi grupuri de clienți ", adaugă Göran Gummeson.

Volvo Penta și produse Garmin comun vor fi introduse succesiv, începând din 2012.

^sus^