Scandic Polikraft

Service

Investiți în timpul de funcționare

Contract de servicii Volvo Penta, Volvo Construction Equipment

Patru niveluri de servicii de întreținere

Relație de afaceri cu partenerul dvs. Volvo Penta, Volvo Construction Equipment

Tocmai ați investit într-un produs echipat cu motor Volvo Penta sau intr-un utilaj de constructii Volvo pentru că vă doriți timp maxim de funcționare, productivitate de încredere și liniște.

Indiferent dacă lucrați cu utilaje sau cu motoare industriale, pentru marina comercială sau motoare marine pentru petrecerea timpului liber, veți beneficia întotdeauna de tehnologie și funcții de vârf. Volvo Penta si Volvo Construction Equipment înseamnă performanțe superioare.

Cea mai bună modalitate de a beneficia la maximum de produsul dvs. este să investiți într-un contract de servicii Volvo, stabilind astfel o relație cu partenerul dvs. Volvo Penta sau Volvo Construction Equipment.

Prin crearea a patru contracte privind pachetele de servicii, Volvo v-a ușurat alegerea unui contract de servicii potrivit privind lucrările de service pentru afacerea dvs. - de la un program de verificări periodice la o reparație cuprinzătoare și programul de întreținere, care elimină necesitatea unui atelier de lucru la fața locului. Dealerul dvs. vă oferă patru niveluri diferite de servicii, toate cu aceeași îngrijire de renume Volvo.

Flexibilitate completă

Contractul dvs. de servicii va fi complet adaptat nevoilor dumneavoastră.
Noi nu comercializăm doar utilaje si motoare, ne străduim să stabilim o relație pe termen lung cu compania dvs. și să vă ajutăm să o faceți mai prosperă.

Avantajele Dvs.:

Nici un motor sau utilaj nu este prea mic.
Nici o companie nu este prea mare sau prea mică.
Vom lucra cu dvs. pentru a concepe un pachet care se potrivește afacerii dvs.
Veți deține controlul pe durata contactului.

Vă puteți permite să nu aveți un contract?

Contract de servicii

Patru niveluri de servicii de întreținere create să vă asigure o folosire mai simplă și mai sigură.

Pornind de la această bază complet flexibilă, prin intermediul dealerilor autorizați, putem dezvolta un acord unic adaptat la nevoile afacerii dumneavoastră. Nu periclitați siguranța și performanța. Obiectivul nostru este acela de a vă ajuta să mențineți productivitate maximă cu un buget care să se potrivească numerarului și cerințelor dumneavoastră.

Pentru detalii referitoare la contractele de service, va rugam sa ne contactati.

^sus^