Scandic Polikraft

Tohatsu

Performantele si designul noilor motoare outboard depasesc toate asteptariile

Istoria fabricarii motoarelor Tohatsu incepe inca din 1922 cand s-a demarat cu cercetarea si dezvoltarea unui motor mic pe benzina, care a fost o premiera in Japonia.

Motoarele Tohatsu au fost instalate in diferite produse cum sunt motocicletele, barcile de pescuit, vechicule de zapada, pompe de stingerea incendiilor si pompe submersibile pentru toate pietele internationale.
In 1956, Tohatsu a produs primul motor outboard in Japonia, “OB-2”, motor racit cu aer de 1,5 CP.
De atunci marca Tohatsu a avut o crestere permanenta prin dezvoltarea produselor sale marine originale cum sunt motoarele outboard in 2 timpi, 4 timpi si TLDI®

In 50 de ani de proiectare si tehnologii de productie de incredere, Tohatsu isi consolideaza pozitia de “pionier al motoarelor outboard” printr-o munca continua in vederea dezvoltarii de motoare puternice cu emisii scazute de gaze.

Tohatsu crede cu tarie ca prin ofertarea de produse sigure, conforme cu necesitatiile sensibile ale mediului si in acelasi timp prin asigurarea unei puteri de exceptie si durabilitate de neegalat, noi vom continua sa mentinem multumirea clientilor, acesta fiind prioritatea numarul unu.