Scandic Polikraft
Volvo Penta

Volvo Penta

Volvo Penta este un furnizor de talie mondiala pentru motoare si echipamente complete pentru aplicatii marine si industriale.
Prin toate eforturile noastre ne straduim sa oferim clientilor nostrii produsul portivit la cea mai buna calitate. Lucram cu angajament profund privind calitatea, siguranta si grija pentru mediu.

Fiind o firma specializata intr-o organizatie puternica asa cum e Grupul Volvo, ne ofera avantaje evidente.
Avem flexibilitatea unei organizatii mici impreuna cu suportul tehnic si finaciar necesar noilor dezvoltari.

Aflati ultimele noutati despre Volvo Penta prin verificarea comunicatelor noastre de presa si a agendei de evenimente.

Puteti sa gasiti de asemenea imagini in galeria noastra de imagini.

Valorile noastre de baza

Calitatea, siguranta si grija pentru mediu consituie valorile de baza Volvo Penta. Aceste valori sunt elemente integrale pentru organizatia noastra, produsele noastre si a modului nostru de lucru.

Valorile de baza Volvo Penta conduc la dezvoltarea ofertarii de noi produse, dar totodata si felul in care servim clientii si comunitatea noastra.

Volvo Penta este un producator de talie mondiala pentru motoare si echipamente complete pentru aplicatii marine si industriale. In domeniul industrial motoarele noastre sunt folosite in multe aplicatii diferite cum ar fi generare de curent, manipulare de containere grele, utilaje de agricultura, echipamente de minerit si forare, vechicule speciale si echipamente de irigatie. In domeniul marin noi producem motoare pt barci de agrement, barci utilitare, echipamente de generare current si multe altele.

Produsele noastre exista in toata lumea si sunt renumite pentru calitatea lor, siguranta lor si sunt prietenoase cu mediul.