Scandic Polikraft
Volvo Penta

Marine Leisure

Motoare marine pentru petrecerea timpului liber

La Volvo Penta noi credem ca navigarea ar trebui sa fie usoara. Deoarece usor inseamna navigare in conditii de siguranta si distractie. Acesta a fost principiul cheie care a stat la baza noutatilor din acest an. Iar noutati vom avea pentru multi ani de acum incolo.

Caracteristici pentru o navigare usoara

Platforma EVC a facut ca multe caracteristici interesante sa fie posibil de realizat, joystick-ul de andocare fiind cel mai bun exemplu. In acest an au fost adaugate pe lista „cruise control-ul” si „single-lever mode”, precum si „tow mode” pentru motoarele diesel Aquamatic - toate convenabil integrate in controalele standard.

Post de comanda de generatie noua

Cu design elegant, ergonomic si intuitiv, interfata noului driver ofera un nou nivel de confort al postului de comanda. Ai o vizibilitate perfecta, precum si controlul digital al celor mai multe dintre caracteristicile de navigare.

Volvo Penta IPS

Sistemul de navigare care a revolutionat lumea cu joystick-ul de andocare si eficienta superioara face un alt salt inainte. Doua noi modele mai mari isi aduc beneficiile unice pentru iahturi de pana la 100 de picioare.

Ecologic, dar mai performant

Prin combinarea motoarelor noastre de ultima generatie cu sisteme de propulsie eficiente si accesorii care permit condusul ecologic, suntem capabili sa oferim o combinatie aparent imposibila: performanta mai mare cu mai putin CO2.

Potrivire perfecta

Volvo Penta dezvolta si potriveste totul, de la motoare la transmisii, inversoare, elici si accesorii. Asta inseamna ca veti avea un sistem pe care va puteti baza in orice moment.

Istoria Volvo Penta