Scandic Polikraft
Volvo Penta

Valorile Volvo Penta

Valorile noastre de suflet

Calitatea, siguranța și grija pentru mediul înconjurător exprima valorile de bază ale Volvo Penta. Aceste valori sunt elemente integrale ale organizatiei noastre, de produse și modul în care noi lucram. Valorile de bază ale Volvo Penta conduc la dezvoltarea de oferte de produse noi, dar, de asemenea, si a modului în care ne deservim clienții noștri și comunitatea.

Valorile Volvo Penta

Calitatea

Angajamentul calitatii produselor Volvo Penta se extinde dincolo de măiestria industriala și ingineria de calitate pentru a contopi grija pentru nevoile clientului pe toată durata de viata a produsului.

Calitate

Siguranta

Siguranta este eticheta istorica a cuantumului de produse, procese si servicii Volvo asigurandu-ne ca produsele noastre indeplinesc cele mai inalte standarde functionale si operationale in orice situatie. Pentru cele mai multe cereri de motoare concepul de siguranta este strans legat de fiabilitate
Caracteristicile de proiectare ale motoarele In vederea protectiei operatorului sunt alte caracteristici la fel de importante de siguranta si fiabilitate.

Siguranta

Mediul inconjurator

Grija pentru mediul inconjurator este o parte integranta din angajamentul Volvo Penta fata de clientii, utilizatorii finali, angajatii si comunitate.  Prin urmare toate functiile sunt certificate ISO14001. Ca si distribuitor de motoare diesel si benzina pentru uz atat maritim cat si industrial avem responsabilitatea sa reducem impactul fata de mediu al produselor noastre  atat la producerea cat si la utilizarea lor.

Protejam mediul prin programe care acopera toata compania incluzand aici dezvoltarea produselor si a productiei cat si departamentele de vanzare si servisare.

Mediul inconjurator

O atentie deosebita este acordata:

Tradus de Oana Stoian.

^sus^